Treballem amb tot col·lectiu o grup disposat a tenir una experiència creativa amb la què poder donar a conèixer la seva mirada al món: gent gran, persones amb diversitat funcional, joves, nens… De la mateixa manera que cada persona és única, cadascun dels nostres tallers i activitats també ho és. Per això els dissenyem atenent a les particularitats i les necessitats dels seus protagonistes, pensant sempre en potenciar les capacitats de cadascun, i aprofitant al màxim el poder de la fotografia com a eina creativa i transformadora.
Els tallers es desenvolupen al llarg de diverses sessions, amb durades que van des d’unes setmanes fins a mesos. Els dissenyem específicament per a cada grup, i això ens permet treballar en profunditat segons els seus interessos i objectius. Amb ells, portem a terme un procés participatiu educatiu, capacitador i socialitzant.
Les activitats són accions que es desenvolupen de forma puntual al llarg d’unes hores i s’enfoquen en dinàmiques i objectius específics. Totes elles parteixen d’una estructura bàsica que adaptarem a les particularitats del vostre grup. Són perfectes per a festivals, jornades, per passar un matí diferent o potser com una presa de contacte amb El Catalejo i comprovar en directe com treballem
Descarrega el nostre dossier per tenir a mà un resum de totes les nostres activitats i tallers.