DIVERSITAT FUNCIONAL

El desconeixement sobre la realitat de les persones amb diversitat funcional és responsable d’una sèrie de prejudicis que els afecten negativament en la seva vida quotidiana.
Estem convençuts que totes les persones som capaces de crear imatges que ajudin a generar empatia i a entendre millor la nostra realitat.
Les nostres activitats estan enfocades a afavorir la visibilitat i la inclusió, proporcionant un espai d’activitat física i mental en un ambient lúdic, i generant un sentiment de pertinença.
A través dels nostres tallers, persones que habitualment no tenen l’oportunitat d’expressar-se a través de la fotografia, ens parlen mitjançant les seves imatges de somnis, preocupacions, alegries, tristeses, o simplement de les petites coses que, dia a dia, conformen el seu univers.
En els nostres tallers els participants aprenen a entendre la fotografia com una eina senzilla, lúdica, i plena de possibilitats amb la qual expressar-se.
Integrem l’ús de la càmera en dinàmiques físiques per entrar en contacte amb ella i cohesionar el grup.
Introduïm dinàmiques basades en el Teatre de l’Oprimit per conèixer els seus interessos i aprofundir en els processos individuals.
Juguem amb les imatges impreses i les intervinim mitjançant l’escriptura, el collage, i la pintura.
El resultat serà una exposició col·lectiva amb tot el que haguem treballat què ens parlarà, en primera persona, de la vida quotidiana dels participants i de la relació amb el seu entorn.

Tallers a Llar-Residencia Albatros (Barcelona) i a l’Associació pro disminuïts psíquics del Berguedà (Berga).